GARDEROBE

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Garderobë

Hapësira e lirë në çdo shtëpi është një aset i vlefshëm që ofron aspekte dhe mundësi vendosjesh të mobilieve pafund, të cilat duhet të dish t’i shfrytëzosh me mençuri në mënyrë që të arrihet një performance optimale.

Të vetëdijshëm për këtë, te Porcelanosa projektojmë garderobë dhe dhoma veshjesh të personalizuara për çdo tip arredimi dhe të integrueshme plotësisht në ambient, duke ofruar një shumëllojshmëri stilesh në sajë edhe të finiturave siç janë druri natyral, i lyer, i llakuar mat ose me shkëlqim, laminat dhe mundësinë për ti kombinuar së bashku.

Renditja i bën gjërat më praktike, vendosja e tyre e saktë i bën më efektive, gjithçka mban funksionalitetin e vetë.

Për këtë arsye, tek PORCELANOSA ofrojmë garderobë dhe dhoma veshjesh me një numër të pafund tipologjish sirtarësh, komplementësh dhe aksesorësh për vendosjen dhe rregullimin e përsosur të objekteve.