KONTAKT

SHOWROOM TIRANA

store

SHOWROOM AUTOSTRADË

foto
Rruga Abdyl Frashëri nr.3/3
Tirana, Albania
Tel: 00355 4 2233817
Cel: 00355672011052
Oraret E hënë-E shtunë: 08:30-20:30
E dielë: Mbyllur
Autostrada Tr/Dr km.6
dalje QTU, Albania
Tel: 00355 4 2233817
Cel: 00355672052445
Oraret E hënë-E shtunë: 08:00-16:00
E dielë: Mbyllur

Dërgoni një mesazh, dhe ne do t'ju kontaktojmë për të organizuar një konsultim falas