KRION

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Çfarë është KRION?

KRION (solid surface) është një material i teknologjisë së fundit, uniformë dhe jo-poroz, i përbërë nga rezinë dhe mineral alumini trevalent.

 Ky material i ngjashëm me gurin lejon mundësinë për tu prerë dhe për tu bashkuar që të formojë një sipërfaqe unike pa ndërprerje. Kjo ofron mundësinë për të krijuar forma unike që janë të paarritshme me ndonjë material tjetër. Me anë të termoformimit mund të marrë dhe forma të harkuara.

Punimet me KRION përfshijnë një gamë të gjerë, nga hotelet, kafe, lounge, restorante, dhe projekte personale.

Për më tepër, KRION është një material ideal për institucionet shëndetësore. Për shkak të thithjes së tij 0% dhe mbrojtje anti-bakteriale natyrore, ai mund të përdoret edhe në salla operacionesh.

 Dhe, sigurisht, projektet me KRION kanë krijuar fasadat e ndërtimit spektakolare me forma të shumëllojshme.

Cilat janë vetitë e KRION?

  • Antibakterial (për shkak të mungesës së poreve)

  • I Riparueshëm

  • Rezistencë të Lartë Kimike

  • Shumëllojshmëri Ngjyrash

  • Rezistent Ndaj Zjarrit

  • I Panjollosshëm

Falë fleksibilitetit në forma dhe ngjyra, KRION ju lejon të sillni idetë tuaja në realitet