Apartamenti 22

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 22
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Studio Claude Architects ka bashkepunuar me PRIMERA GROUP per te krijuar kete ambient. Pllakat e Veshjes me stampime se PORCELANOSA jan nje trend qe mund te shifet neper ambjente vitet e fundit. Elementi me te njejtat pllaka tek dushi e ben tualetin funksional, pasi mund te mbahen shampoo ose aksesore te tjere tualeti, dhe thyhen monotonine te pllakes Lisho. Gjithashtu Kollona e Dushit me opsione te ndryshme do garantoje nje komfort maksimal ne tualet.