Apartamenti 5

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 5
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Ky është një tualet i realizuar nga arkitektja J. Karanxha (Archistudio). Në realizimin e këtij tualeti janë përdorur lavamanet e Flaminias të cilat janë vendosur mbi suprinën e krijuar nga Krion. Një kombinim spektakolar! Rubinetat dhe pasqyrat, të cilat janë realizuar nga materialet më të fundit, i shtojnë elegancë dhe delikatesë hapësirës. Përdorimi i ndriçimit nga arkitektja ka bërë që ky tualet të marrë një pamje madhështore.