Apartamenti 6

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 6

info heading

info content

Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Mund të shohim vaskën e realizuar në Krion e cila përveç se e bukur është e përshtatshme për çdo hapësirë. Materialet lejojnë që këto dy ngjyra të zgjedhura të përputhen dhe mos të krijojnë Hapësira. Gjithashtu janë krijuar vende për të mbajtur objekte si shampo, sapune, etj.