Apartamenti 2

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 2
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamenti
Ky apartament i cili është pjesë e projektit të arkitektit B. Uka është arreduar komplet me materialet e PORCELANOSA. Për një shtëpi me stil dhe dizajn Porcelanosa siguron gjithnjë më të mirën duke nisur nga pllakat të cilat janë të krijuara nga materiale të çertifikuara. Gjithashtu ky tualet përbëhet nga sanitaret e Flaminia si dhe lavamanët në KRION të cilët karakterizohen nga rezistencë dhe lehtësi në pastrim duke përfunduar me dushin dhe piletën e dushit. Janë të gjitha këto produkte me materialet më cilësore që e bëjnë këtë tualet zgjidhjen e duhur për ju.