Apartamenti 10

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 10
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Këtu shihni një tjetër projekt të arkitektes J. Karanxha. Dyshemeja e këtij apartamenti është krijuar me produktet Porcelanosa të cilat i sjellin më shumë hijeshi ambjentit tuaj, si brenda shtëpisë edhe ambjentit të punës. Lehtësia në pastrim dhe shkëlqimi i dyshemesë janë vetëm dy nga faktorët që i bëjnë dyshemetë Porcelanosa unike.