Apartamenti 12

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 12
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Për të realizuar lavamanin dhe sanitaret në këtë banjo janë përdorur materialet në Krion, material me një bardhësi intensive dhe i lehtë për t’u pastruar.