Apartamenti 17

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 17
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Imitim parketi për të dhënë ngrohtësi dhe rehati. Kabinë dushi e bërë me përmasa, pa pjatë dushi vetëm pileta. Set WC+Bide Sospeso. Mobilje elegante që kombinon me pllakat e veshjes.