Apartamenti 18

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 18
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Suprinë Krion e kombinuar me lavaman Flaminia. Suprina dhe Pasqyra e kombinuar me të njëjtin material. Pllakat imitim mermeri sjellin qetësi në ambjentet tuaja.