Apartamenti 20

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 20
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Strukturë Krioni me lavaman incasso dhe 2 mishelatorë elegant. Piletë për dushin e fsheshur dhe elegante, e cila nuk ka nevojë për pjatë dushi ose kabinë. Pllakë me imitim mermeri i zi ndërkohë që tek dushi përdoret imitim parketi.