Apartamenti 7

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 7
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Në këto foto ju paraqesim një projekt të ri. Në këtë kuzhinë janë përdorur materialet më cilësore dhe të çertifikuara duke përmendur në veçanti suprinën e cila është e tëra e realizuar në KRION. Siç shihet edhe në foto kjo suprinë ka një bardhësi instensive e cila është edhe një nga karakteristikat e Krion-it. Gjithashtu është e lëmuar dhe shumë e thjeshtë për t’u pastruar.