Apartamenti 8

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 8
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Edhe në këtë apartament Porcelanosa është kujdesur deri në detaje për sipërfaqen e kuzhinës. Suprina e kësaj kuzhine është e gjitha e realizuar në Krion i cili është materiali që po revolucionon botën e arkitekturës dhe që së shpejti do jetë në shtëpitë tuaja. Përveç bardhësisë instesive dhe sipërfaqes së lëmuar suprinat në Krion janë të përshtatshme për përdorim të ushqimit, rezistente ndaj zjarrit dhe kanë një rezistencë të lartë kimike.