BIOLOGIQUE RECHERCHE

  • Home
  • / /
  • BIOLOGIQUE RECHERCHE

info heading

info content

Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:Pastiçeri Velipoja
Kategoria:Dyqane
Tualeti i FACEOLOGY ALBANIA, ku gjeni produktet prestigjoze Biologique Recherche ka zgjedhur te arredoj ambjentet me PRIMERA GROUP. Mund te shifni mishelatoret stil Victorian te kombinuar me KRION-in material inovativ. Arkitekti i projektit E.Bejleri ka krijuar harmoni me ngjyrat dhe materialet e cilesise maksimale.