D’Angelo

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:D’Angelo
Kategoria:Restorant
Edhe D’angelo ka zgjedhur Krion-in për një banak rezistent, me forma unike dhe komplet i personalizuar. Krion lejon përdorimin e LED, një tjetër karakteristikë që e bën kuzhinën ose ambjentin tuaj të punës më funksional.