First Piano Bar

  • Home
  • / /
  • First Piano Bar
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logo-first
Vendodhja:Tirana
Vendodhja:Tirana
Klienti:First Piano Bar
Kategoria:Bar
First Piano Bar, gjendet ne zonen qendrore te Tiranes. Banaku i First Piano Bar është realizuar nga materialet KRION i cili falë karakteristikave të shumta dhuron bardhësi intensive dhe sipërfaqe të lëmuar.