Fix si Qemoti

  • Home
  • / /
  • Fix si Qemoti
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Korçë
Kategoria:Restorante/Bare
Arkitekti D. Jano nga UDV Architecture Studio ka zgjedhur Pllakat qe imitojne bakrin dhe pllakat e zeza per shtrimin per ti dhen ketij lokali pamjen e ‘fix si qemoti’