Hotel Andon Lapa I

  • Home
  • / /
  • Hotel Andon Lapa I
Previous Image
Next Image

info heading

info content


HOTEL ANDON LAPA I

Data: March 2014
Vendodhja:Sarandë
Klienti:Hotel Andon Lapa i Parë
Kategoria: Hotel
Hotel “Andon Lapa I Parë” është ndërtuar në vitin 2001. Ndodhet në qytetin e Sarandës, në një nga zonat më të bukura të saj, dhe vetëm disa metra larg portit turistik. Hoteli disponon 36 dhoma nga të cilat 24 dhoma dyshe, 6 matrimoniale dhe 6 treshe.