Hotel Bologna

  • Home
  • / /
  • Hotel Bologna
Previous Image
Next Image

info heading

info content


HOTEL BOLOGNA

Data:January 2014
Vendodhja:Vlora
Klienti:Bologna
Kategoria:Hotel
Hotel Bologna, me 20 vjet përvojë, dhe me rikonstruksionin e saj , ju fton të provoni komoditetin dhe cilësinë e 4 STARS. E vendosur pranë detit dhe në afërsi të qendër të zonës së populluar të qytetit, në afërsi të portit dhe monumenteve të tilla si Muzeu i Pavarësisë,  Hotel Bologna  është një zgjedhje ideale për të pushuar në çdo sezon, për të organizuar aktivitetet e biznesit, festimet dhe ceremonit, për të shijuar fundjavën, ose për të mirëpritur turistët në grupe ose individualisht.