Hotel Desaret

  • Home
  • / /
  • Hotel Desaret
Previous Image
Next Image

info heading

info content


HOTEL REZIDENCA DESARET

Data: March 2014
Vendodhja:Berat
Klienti:Hotel Desaret 
Kategoria: Hotel
I vendosur në Berat, 47 km nga Vlora, Hotel Rezidenca Desaret është i pajisur me një restorant, një bar dhe WiFi Free. Çdo dhomë i këtij hoteli është me ajër të kondicionuar dhe TV.