Hotel Iliria Internacional

  • Home
  • / /
  • Hotel Iliria Internacional
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logo-web-88

HOTEL ILIRIA INTERNACIONAL

Data: March 2014
Vendodhja:Durrës
Klienti:Hotel Iliria Internacional 
Kategoria: Hotel
Hoteli ofron 24 dhoma, të gjitha me ballkone, 6 dhoma familjare, 9 dyshe dhe 9 martesore me kushte luksoze, ku ju mund të gëzoni pamjen e mrekullueshme përgjatë bregdetit të Durresit.