IL GUSTO

Previous Image
Next Image

info heading

info content


il-gusto-logo
Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:Il Gusto
Kategoria:Restorant
Il Gusto është një nga restorantet më të mira dhe luksoze në kryeqytet për arredimin e të cilit është kujdesur Porcelanosa. Kemi kompletuar të gjitha tualetet me materialet më cilësore. Gjithashtu, Porcelanosa është marrë edhe me shtrimin e pllakave dhe dyshemetë e Il Gusto të cilat janë realizuar me materialet më të fundit si PAR-KER (imitim parketi). Jemi kujdesur dhe me arredimin e Kuzhinës së restorantit.