Kuzhine

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Durres
Kategoria:Apartamente
Arkitekti D. Vidrica nga Archinov Architecture Studio ka zgjedhur materialin e jashtezakonshem KRION (Solid Surface) per te krijuar Suprinen e Kuzhines, Ishullin, si dhe Tavolinen. Mund te shifet tek fotot lidhja midis lavapjatit te bardhe perseri me KRION dhe suprines qe krijojne nje trup unik. Arkitekti ka zgjedhur kete material fale karakteristikave.