Mango Beach

  • Home
  • / /
  • Mango Beach
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Sarandë
Kategoria:Restorante/Bare
Në këto foto shfaqet Bar-i Mango Beach në Sarandë. Për krijimin e banakut të këtij bar-i është marrë PORCELANOSA, duke përdorur KRION-in. Siç mund ta shikoni në foto banaku ka një sipërfaqe të lëmuar dhe një bardhësi intensive të cilat janë karakteristika shumë të rëndësishme të Krion.