Padam Boutique

  • Home
  • / /
  • Padam Boutique
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logopadam
Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:Padam Boutique
Kategoria:Hotel

Padam Boutique Hotel dhe Restorant, i pozicionuar në një vile klasike në zemër të Tiranës, është një pikë referimi unike per Kryeqytetin Shqiptar.

Koncepti i Padam është themeluar mbi vizionin e një lloj arratisjeje urbane, e krijuar eskluzivisht për miqtë dhe e fokusuar ne ofrimin e një eksperience luksoze dhe unike. Dhomat e ngrohta, te larta dhe mikpritëse të vilës, oazi shumëngjyrësh i kopështit rrethues dhe verandës, përbëjnë një eksperiencë ideale në Padam për cdo stinë, gjatë gjithë vitit.