Pastiçeri Velipoja

  • Home
  • / /
  • Pastiçeri Velipoja
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:Pastiçeri Velipoja
Kategoria:Dyqane
Në këtë projekt si gjithmonë Porcelanosa i ka kushtuar rëndësi materialeve të përdorura. Banaku i kësaj pastiçerie, siç mund të shihet edhe nga fotot është punuar i tëri me Krion. Duke qenë se ky material është i përshtatshëm për përdorim të ushqimit, higjenik, dhe rezistent ndaj gërvishtjeve, është i përsosur për këtë projekt.