Rapos Resort

  • Home
  • / /
  • Rapos Resort
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logo

Data: March 2014
Vendodhja:Himara
Klienti:Rapos Resort
Kategoria:Hotel
Dhomat janë të dekoruara me shije për të bërë qendrimin tuaj më të këndshëm. Secila nga dhomat delux të hotelit është e paisur me telefon, minibar, ajer-kondicioner, TV me ngjyra si programe televizive që përbëjnë dhe mundësine sipas dëshirës dhe kërkesës tuaj.