QENDËR TREGTARE

  • Home
  • / /
  • QENDËR TREGTARE
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data: Mars 2017
Vendodhja: Tirana
Kategoria: Qënder Tregtare

Në këtë qendër tregtare Porcelanosa është marrë me realizimin e lavamaneve dhe mishelatorëve gjithmonë duke përdorur materialin më rezistent dhe cilësor KRION-in. Ai  është një material që të lejon ta shfrytëzosh hapësirën në maksimum gjë që duket edhe nga fotot e tualeteve. KRION, i kthen idetë tuaja në realitet.