Toptani Center

  • Home
  • / /
  • Toptani Center
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logo_toptani
Data: Mars 2017
Vendodhja: Tirana
Klienti: Toptani Shopping Center
Kategoria: Qënder Tregtare

‘Toptani Shopping Center’, është qendra më e re tregtare në kryeqytet, destinacioni perfekt që nuk e keni ndeshur deri tani. Të gjitha bizneset të mbledhura në një vend të vetëm, brandet ndërkombëtare po ashtu – gjithçka që kërkoni të gjeni është brenda një magneti gjigant për fjalën e fundit të modës. Me një arkitekturë moderne, dizenjuar nga arkitekti i njohur holandez Vini Mass, dhe një sipërfaqe gjigante prej 60 000 m2, 8 kate retail dhe 4 kate parkim nëntokësor janë të gjitha nën shërbim të klientëve që pa dyshim, do ta kenë pjesë argëtimi ‘Toptani Shopping Center’ çdo ditës të javës.