Varr KRION

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:KRION
Në këto foto paraqitet një varr i krijuar nga materialet e Krion-it. Porcelanosa Albania ofron këtë material rezistent dhe me bardhësi intensive për të ndërtuar banesën e fundit të të dashurve tuaj.