VESHJE ME EFEKT METALIK

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Veshje me efekt metalik

Reflekset metalike kanë qënë gjithmonë shumë të vlerësuara për fuqinë e tyre tërheqëse dhe si rrjedhojë janë përdorur si për bizhuteri të vogla ashtu edhe për elemente të ndryshme dekorative.

Gruppo PORCELANOSA përfshin këtë prirje edhe në shtrimet dhe veshjet e saja që përmbajnë gdhendje në metal, siç janë mozaikët e koleksionit Gold dhe Metal të Antic Colonial dhe koleksionet qeramike që stimulojnë besnikërisht reflekset karakteristike të metaleve të çmuara ose reflekset e oksidit mbi sipërfaqet metalike të vjetëruara, siç janë koleksionet Metalica dhe Venis.