Rreth Nesh

foto

porcelanosa

 Albania

Themeluar në vitin 1998, Porcelanosa Albania përkushtohet për t’u ofruar klientëve të saj kualitetin më të lartë dhe dizajnin e perkryer në zhvillimin e projekteve të tyre.

Porcelanosa Albania është përfaqësuesi zyrtar i Porcelanosa GRUPO në Shqipëri, një grup me qendër në Spanjë i njohur në të gjithë botën, i përbërë nga 8 kompani secila e angazhuar për të siguruar cilësinë më të lartë të materialeve.

Me kalimin e viteve, kemi zgjeruar gamën e artikujve dhe shërbimeve për t’ju përshtatur sa më mirë nevojave të tregut dhe falë kësaj, kemi asistuar mijëra klientë për projektet personale, si dhe hotele, restorante, bare dhe rezorte.

Ne furnizojmë klientët tanë me materiale, por edhe me ndihmën që u nevojitet falë kualifikimit të stafit tonë, që nga faza e projektimit deri në dorëzimin e projektit. Ne ofrojmë një shërbim të plotë për t’u lehtësuar ndërsa ju transformoni ëndrrat tuaja në realitet. Për të qenë në hapin e kohës, stafi ynë kryen kurse trajnimi dhe informative në zyrat qendrore të Porcelanosës në Villareal, Spanjë.

Nikolin Janina

Themeluesi i Porcelanosa Albania

njanina@porcelanosa.primeragroup.al

Marsela Janina

Administratore dhe Dizajner

marsela@albaceramica.al

Altin Lafa

Drejtor i Pergjithshëm

alafa@porcelanosa.primeragroup.al

Marrëdhenjet me Klientet

info@porcelanosa.primeragroup.al

Ekipi i Arkitektëve

info@porcelanosa.primeragroup.al

Ekipi i Financave

info@porcelanosa.primeragroup.al

Ekipi i Magazinës

info@albaceramica.al

Ekipi i Shërbimit

info@porcelanosa.primeragroup.al