AKSESORË

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Aksesorë për tualetin

Aksesorët e tualeteve përmirësojnë funksionalitetin e hapësirës duke zgjeruar funksionet dhe duke rritur rehatinë e tualetit.

Midis varieteteve të shumta të pasqyrave për tualetet, mund të gjejmë nga ato me dritë të inkorporuar, me zmadhim për trajtime bukurie, modele të kombinuara me dru ose metal, dhe inovacione teknologjike si p.sh pasqyra me radio ose me televizor të integruar.

Lista e aksesorëve për tualetin është gati e pafundme, me mbajtëse peshqiri, me varëse, mbajtëse objektesh dhe një seri elementesh të vegjël me një dizajn të studiuar posaçërisht që ti japin një karakter dallues çdo tualeti duke rritur prakticitetin e këtij ambienti.