KABINA DUSHI

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Kabina dushi

Kabinat e dushit paraqesin forma të lakuara dhe të soliduara me një dizajn të revucionalizuar. Të pajisura me kuzhineta të artikuluara, profile kompensimi në mur dhe mbyllje magnetike. Xhama të temperuar me siguri maksimale. Dyer të rrëshqitshme, me mbyllje normale ose të palosshme. Izolim perfekt. Dizajne aktuale me forma të buta dhe të lehta. Të tilla janë muret e dushit të Systempool.