KOLONA DUSHI

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Kolona dushi

Kolonat e dushit ofrojnë një rehati dhe ndjesi më të madhe gjatë dushit të përditshëm. Kokat e dushit të Gruppo Porcelanosa kanë funksionalitete të shumta të përqendëruara tek mirëqënia dhe relaksi: kromoterapi, aromaterapi, muzikoterapi … duke përfshirë edhe mundësinë për të konfiguruar programe të personalizuara në bazë të nevojave fiziologjike ose të dëshirave të çdo përdoruesi.

Kokat e dushit të PORCELANOSA Gruppo ofrojnë modalitete të ndryshme për rrjedhjen e ujit: stimulim shiu, ujëvarë ose derdhje në kokë, duke riprodhuar format e ndryshme të rënies së lirë që uji paraqet në natyrë