MOBILJE TUALETI

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Mobilje për tualete

Prej 25 vitesh Grupi Porcelanosa ofron zgjidhje për banjon.

Falë Gamadecor, ajo ofron një gamë të gjerë mobiljesh bufe nën lavaman, pasqyra, ndriçim, mobilje ndihmëse dhe të gjitha tipet e aksesorëve që arredojnë banjon tuaj.
Koleksionet e saj arredojnë hapësira që nga ato me linja klasike deri te hapësirat me dizajne inovative, duke përdorur materiale tradicionale si druri, me finitura natyrale si dhe finitura më moderne, si dhe llak me shkëlqim, me xham ose në KRION®, materiali avangardë i ideuar nga Systempool.
Mes propozimeve të saj gjejmë edhe motive modulare të përshtatshme për çdo hapësirë dhe modele speciale me përmasa të duhura për banjo, ashtu si edhe projekte ekskluzive për hotele, rezidenca ose projekte të mëdha …