PJATA DUSHI

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Pllaka dushi

Pllakat e dushit të projektuara nga Systempool vënë stilin dhe dizajnin në shërbim të ujit. Materialet e ndryshme dhe finiturat, formatet dhe dimensionet, janë projektuar për ta bërë tualetin një hapësirë të këndshme dhe funksionale, të përshtatshme me çfarëdolloj kërkese, me zgjidhje për çdo nevojë.

Pllaka dushi në akrilik, të realizuara në KRION® ose në rezina të tjera, në qeramikë ose në çelik të emaluar; linjat e produktit Systempool përfshijnë një shumëllojshmëri të gjerë materialesh me qëllim ofrimin e zgjedhjes më së mirë për dushin tuaj nëpërmjet pllakës së tij.