RADIATORË

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Radiatorë dhe ngrohëse peshqiri

Aksesorët e tualeteve përmirësojnë funksionalitetin e hapësirës duke zgjeruar funksionet dhe duke rritur rehatinë e tualetit.

Radiatorët e Noken, me një gamë të gjerë dizajnesh dhe funksionesh për instalime elektrike ose me ngrohje qëndrore, sigurojnë një temperaturë të rehatshme të mjedisit. Shumë prej këtyre modeleve përfshijnë suporte praktike që lejojnë mbajtjen e peshqirëve të ngrohtë në momentin që del nga dushi.