RUBINETERI

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Rubineteria

PORCELANOSA Gruppo është e angazhuar në arritjen e standarteve më të larta të cilësisë së rubinetave të saj të tualetit, finitura me rezistencë maksimale dhe dizajne eskluzive që i nënshtrohen kontrolleve rigoroze.

Në mesin e koleksioneve mund të gjejmë një varietet të gjerë stilesh, me dizajne minimaliste, funksionale ose klasike, në version monokomand, monobllok ose bateri, për lavaman, bidet, dush ose vaskë tualeti. Për më tepër Porcelanosa ka edhe rubineta për vende publike, me timer ose me aktivizim të rrezeve infra të kuqe dhe modele tualetesh të përshtatura.

Porcelanosa është e vetëdijshme për faktorin ekologjik në projektimin e produkteve të saj, dhe për këtë arsye aplikon kritere ambientaliste edhe në prodhimin e rubinetave, nga përzgjedhja e materialeve deri në aplikimin e limituesve të fluksit dhe në zhvillimin e kartuçeve eco që reduktojnë konsumimin e ujit në tualet deri në 50%.