VASKA

Previous Image
Next Image

info heading

info content


VASKA

PORCELANOSA Gruppo i koncepton vaskat e saj të tualetit nga një pikëpamje krijuese dhe të jashtëzakonshme, projektuar për dashamirësit e dizajnit të cilët nuk duan të heqin dorë nga funksionaliteti.

Forma drejtkëndshe ose linja organike, të montuara ose mund të instalohen vetë, akrilike ose të realizuara me materiale inovative si KRION®, vaskat Porcelanosa janë projektuar për ta bërë tualetin një hapësirë të këndshme dhe funksionale, të përshtatshme për çdo nevojë tuajën.

Porcelanosa ofron gjithashtu një gamë të gjerë vaskash me idromasazh me funksione të ndryshme: hedhje uji, ajrim ose sistem kromoterapie; të projektuara për të rivitalizuar, tonifikuar dhe relaksuar trupin pas një dite pune ose thjesht për të shijuar një prej momenteve më të mira të ditës.